Резултати за Swimming 570 m (10-11)

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 52 Katarina Bošnjak PK Spartak, Subotica SRB 0:08:34 OK