Резултати за Štafeta 2 x 10,5 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 510 Štafeta Herojke SRB 2:09:23 OK
2 514 Štafeta Heroj Vranje SRB 2:14:50 OK
3 513 Štafeta Dame SRB 2:19:32 OK