Резултати за Kanjiža XXL aquathlon

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 9006 XXL Hanga Fekete PVSK Atlétika HUN 3:23:13 OK