Резултати за Štafeta 2 x 5 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 1017 Štafeta Cegarunning ladies No 1 SRB 0:43:55 OK
2 1016 Štafeta Apatinke SRB 0:44:32 OK
3 1004 Štafeta AK AS023 - Zrenjanin SRB 0:47:10 OK
4 1003 Štafeta AK Bečej - štafeta SLAVICA SRB 0:47:22 OK
5 1008 Štafeta AK Apatin-Tiske perle SRB 1:01:50 OK