Резултати за Štafeta 3 x 2 km

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 803 Štafeta AKS SRB 0:33:35 OK
2 801 Štafeta Hot Moms - SRB DNF