Резултати за Dečija trka

Трка:

Пол:

Пласман Стартни број Име Презиме Клуб Земља Нето време Бруто време Статус Напомена
1 501 Alen Sejdovic Skola atletike Novi Pazar SRB DNS
2 502 Daris Sejdovic Skola atletike Novi Pazar SRB DNS
3 506 Vojin Vojinović/Ðokić Fight club VIVA SRB DNS