Детаљи трке:

Dečija trka

Trail

0.6 km

НОВИ ПАЗАР CHALLENGE RACE је трка која је део челенџ лиге Савеза за рекреацију и фитнес Србије. Припада категорији тзв. изазов трка за које је карактеристична земљана подлога, природне препреке и шумске стазе.
ДАТУМ: Субота, 25.06.2022. године
МЕСТО: Трим стаза Борићи, Нови Пазар
ДУЖИНА СТАЗЕ: 7 км
ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ: https://trka.rs/
СТАРТ ТРКЕ: Старт трке је предвиђен за 12ч, док је почетак дечије трке у 10ч.
ПОДЕЛА СТАРТНИХ ПАКЕТА: Стартни пакети се преузимају на дан трке, у суботу 25. јуна од 09 до 11ч на стартном месту. Такмичари морају доћи и преузети свој стартни пакет на време.
СТАРТНИ ПАКЕТ САДРЖИ: медаљу, NIKE мајицу, стартни број, чип за електронско мерење времена, окрепу током трке, изотонични напитак Hydrostar, магнезијум, суплементи изненађења, ваучер за попуст за трке из челенџ рејс лиге Савеза за рекреацију и фитнес Србије (50% максималне цене за следећу трку), безалкохолно пиво.
Осим стартних пакета, сви учесници добијају и електронске сертификате, видео запис свог проласка кроз циљ, праћење учесника и резултата у реалном времену.
Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији на обе трке очекују вредне награде, а партнери трке и Савеза за рекрацију и фитнес Србије припремили су награде и за прва три места на дечијим тркама у свим категоријама.
ДЕЧИЈА ТРКА: Трка са препрекама за најмлађе у три старосне категорије: до 7 година, од 8 до 10 година и од 11 до 12 година. Стазе за децу су дужине 400, 600 и 800 метара.
ДРУШТВЕНА ОДГОВОРНОСТ: Trail cleaner акција као активност у природи, подразумева чишћење планинских стаза и шеталишта кроз природу, ослањајући се на Plogging, правац осмишљен у Шведској 2016. године, а који позивна на активност у природи и чини комбинацију трчања и сакупљања отпада и смећа на које наилазимо током активности. Сакупљањем отпада током трчања чинимо добро како природи која нас окружује и краси, тако и сами себи кроз развој когнитивних способности, моћи опажања, усмеравања мисли са свакодневних активности на природу, уз саму физичку активност, кретање, бројне чучњеве и кардио вежбе које самим тим доприносе очувању здравог духа и тела.
ЗАБАВА: После трке обезбеђена пригодна журка за учеснике
ОКРЕПНЕ СТАНИЦЕ: Обезбеђене су окрепне станице на почетку, током трке и на крају.
ТРАЈАЊЕ ТРКЕ: Предвиђено време трајања трке 2 сата.
БЕЗБЕДНОСТ: О безбедности свих такмичара брине лекарска служба.
ПРОСТОР ЗА СТВАРИ: Обезбеђен је простор за одлагање ствари.
СТАРТНИ БРОЈ: Број адекватно поставити на предњи део мајице, тако да га ништа не заклања.
РЕЗУЛТАТИ: Прелиминарни резултати ће бити истакнути одмах на сајту https://trka.rs/
ФОТО: Обезбеђене су фотографије учесника током трке и на циљу које ће бити објављене неколико дана после трке на званичној facebook страници Савеза за рекреацију и фитнес Србије.
https://www.facebook.com/SavezzaRekreacijuiFitnesSrbije/
КОТИЗАЦИЈЕ И ПРИЈАВЕ:
Пријаве можете извршити путем линка: https://trka.rs/ , а износ котизација је:
* за уплате до 10. јуна 2.200,00 динара;
* за уплате од 11. до 24. јуна 2.900,00 динара;
* на дан трке 3.300,00 динара.
*дечија трка 1.000,00 динара
Организатор трке је Савез за рекреацију и фитнес Србије, национални грански савез подржан од стране Министарства омладине и спорта.
Трка је инсприсана концептом трка које се одржавају у Великој Британији и промовишу вредности другарства, мотивације и забаве. Аматерског је карактера и намењена је свим рекреативцима који желе да доживе трчање на другачији начин.
Уз пуно забаве, тимског рада и дружења тркачи за циљ имају да истрче 7 км крос трке са природним препрекама и тако тестирају своје границе.

Стартнина:

Цена Од До
1000 RSD
10 €
1.06.2022. 12:00 20.06.2022. 16:00

Цене су по особи у једној од наведених валута по избору.

Сигурно желиш ово да урадиш?